У пасажира авіарейсу «Стамбул – Львів» виявили партію контрабандних медикаментів

Новини 22 Травня, 2018 37

Фото ілюстративне

У міжнародному аеропорту «Львів» сьогодні, 22 травня, під час митного контролю пасажирів рейсу «Стамбул – Львів», у громадянина Азербайджану виявили велику партію медичних препаратів заборонених для ввезення громадянами на територію України.

Як повідомили у Головному управлінні ДФС у Львівській області, в дорожніх сумках громадянина Азербайджану, серед особистих речей, працівники Львівської митниці ДФС у взаємодії зі співробітниками СБУ виявили близько 5 тис таблеток, на які, згідно з постановою Кабінету Міністрів України, є обмеження для ввезення громадянами на митну територію України.

«Зокрема у подорожнього були таблетки «Leponex», «Durolane», «Baraclude», «Zelboraf». Окрім того, в сумці  громадянина Азербайджану містились медичні препарати у флаконах та шприцах. Для їх переміщення громадянин обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Такі його дії містять ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,