У Новояворівську та Новому Роздолі обіцяють вчасно розпочати опалювальний сезон

Новини 19 Жовтня, 2018 181

Ілюстрація: "Радіо ТРЕК".

Рішення комісії ТЕБ і НС: запустити систему опалення в Новояворівську та Новому Роздолі

У Новояворівську та Новому Роздолі вчасно запустять систему опалювання.

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, сьогодні, 19 жовтня, відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі голови Львівської ОДА Олега Синютки, щодо недопущення зриву опалювального сезону у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Фото: прес-служба Львівської ОДА

Як зазначається у повідомленні, за результатами засідання ухвалили рішення департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства невідкладно звернутися до Прем’єр-міністра, спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів, щодо прийняття відповідних рішень та вжиття необхідних заходів реагування, що дадуть змогу в найкоротші терміни відновити гаряче водопостачання та не допустити зриву опалювального сезону 2018-2019 років у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Також, рішенням комісії зобов’язали ПП «Гарант-Енерго М», спільно з ТзОВ НВП “Енергія – Новояворівськ” та ТзОВ “Енергія – Новий Розділ”, невідкладно вжити заходів щодо відновлення роботи об’єктів теплопостачання у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

«Основне питання – це забезпечення гарячим водопостачанням і початок опалювального сезону у містах Новояворівськ і Новий Розділ. На цей момент ще треба отримати номінації і угоду на газопостачання, укомплектувати відповідною кількістю спеціалістів ті компанії, що здійснюватимуть теплопостачання, а також провести всю технічну підготовку для фізичного початку опалювального сезону. Ключова відповідальність за початок опалювального сезону лягає на компанію «Гарант-Енерго М», яку визначили управителем майна в Новому Роздолі та Новояворівському. Але без допомоги тих працівників, які працювали на ТзОВ НВП “Енергія – Новояворівськ” та ТзОВ “Енергія – Новий Розділ” розпочати опалювальний сезон буде складно», – зазначив під час комісії голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Сьогодні в Новому Роздолі та Новояворівську, відбудуться робочі наради щодо відновлення роботи теплопостачальних підприємств.

 

Коментарі

Позначки: , , ,