У неділю Україна перейде на зимовий час

Новини 27 Жовтня, 2017 38

Стрілки годинника потрібно перевести нa годину назад

Уже цієї неділі (29 жовтня) о 4:00 в Україні відбудеться перехід на зимовий час. Стрілки годинника потрібно перевести нa годину назад.

У зв’язку з цим, повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”, з 29 жовтня відправлення і прибуття потягів здійснюватиметься з урахуванням переведення стрілок годинника на одну годину назад. У компанії попередили, що у квитках час відправлення та прибуття потягів буде вказуватися зимовий.

“У зв’язку з переходом 29 жовтня 2017 року о 4:00 за київським часом скасується дія літнього часу (стрілки годинника буде переведено на 1 годину назад), “Укрзалізниця” відкоригувала графік руху пасажирських, приміських та вантажних потягів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки найближчими вихідними, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свій годинник”, – йдеться в повідомленні прес-служби “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, протягом кількох років в Україні то запроваджували, то скасовували перехід на зимовий час, але зараз, відповідно до постанови уряду від 1996 року «Про порядок обчислення часу на території України», такий перехід відбувається щороку в останню неділю жовтня.

Ілюстрація: ridna.ua

Коментарі

Позначки: