У Мостиськах судитимуть Давіда Сакварелідзе

Новини 15 Листопада, 2018 169

Фото: "Без Табу"

Засідання 15 листопада

У Мостиському районному суді Львівської області 15 листопада відбудеться судове засідання у справі незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Про це повідомляє Мостиський районний суд.

Як зазначається у повідомленні, розгляд справи заплановано розпочати об 11.00. Суддя –  Торська І.В.

«Сторони у справі: державний обвинувач: Прокуратура Львівської області, прокурор Чухрій О., потерпілий: Матущак Михайло Степанович, обвинувачений: Сакварелідзе Давід, захисник: Коломієць Валерія Рудольфівна, захисник: Богомазов Павло Сергійович.
Суть справи: Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», – зазначається у повідомленні Мостиського суду на порталі Судової влади України.

Як повідомлялося, 10 вересня 2017 року, позбавленому українського громадянства екс-президенту Грузії, екс-голові Одеської облдержадміністрації Міхеїлу Саакашвілі вдалося перетнути польсько-український кордон у пункті пропуску “Шегині”. Його прихильники прорвали оточення українських силовиків. Вони взяли в щільне кільце політика, а також депутатів і громадських діячів, які супроводжували його, і буквально “внесли” їх на територію України. Для проведення слідчих дій у зв’язку з подіями за участю Саакашвілі на пункті пропуску “Шегині” МВС викликало п’ятьох народних депутатів: Юлію Тимошенко, Сергія Власенка, Юрія Дерев’янка, Павла Костенка та Дмитра Добродомова.

14 вересня 2017 року, правоохоронці вручили повідомлення про підозру Сакварелідзе. Його, зокрема, підозрюють у порушенні ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Скриншот фото/tyzhden.ua

 

Коментарі

Позначки: ,