У Моршині реалізовано проект «Музей однієї ікони» (ФОТО)

Новини 15 Листопада, 2018 242

Фото: Моршинська міська рада

Музей має сучасне обладнання

В рамках конкурсу, що проводила Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” за підтримки департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації у місті Моршині на Львівщині, реалізовано проект «Музей однієї ікони».

Про це повідомляє Моршинська міська рада.

Як зазначається у повідомленні,  з метою збереження національної пам’яті та популяризація історії та культури українського народу, зокрема, громади міста Моршина, зацікавлення і приваблення відвідувачів, музей обладнали сучасним обладнанням, а саме: звукопідсилюючою та звуковідтворюючою апаратурою, освітленням, мультимедійним обладнанням, придбано дерев’яні лавки та підставки для інформаційних альбомів. Для ознайомлення з історією та представленими музейними експонатами виготовлено поліграфічну продукцію.

Проект реалізовано в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти міського бюджету, обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, компанії ДТЕК, ПрАТ “Моршинський завод мінеральних вод “Оскар”.

Фото: Моршинська міська рада

 

Коментарі

Позначки: ,