У Львові жінка живцем згоріла у власному особняку

Новини 11 Жовтня, 2019 1 027

Фото ілюстративне. Джерело: "Ваш магазин"

У Львові загинула жінка під час пожежі у приватному житловому будинку.

11 жовтня, близько 05:05 год. у м. Львові на  вул. Панча,  в приватному 2-х поверховому будинку виникла пожежа. Під час гасіння пожежі виявлено тіло 67-річної мешканки будинку.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Обставини події встановлюються.

Як повідомляє  ГУ ДСНС у Львівській області, 11 жовтня о 05:02  надійшло повідомлення про пожежу в с. Малехів Жовківського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому шифером.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Під час проведення розвідки в одній з кімнат на ліжку було виявлено тіло загиблої жінки, в іншій  кімнаті на підлозі перебувала жінка, яка подавала ознаки життя. Потерпілу негайно було винесено на свіже повітря, передано медикам та в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню.

Загиблою виявилась власниця будинку – жінка   1960 року народження.

О 05:27 вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:33 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., пошкоджено стіни площі 10 кв.м.

З початку року на території області виникло 3297 пожеж, на яких виявлено 71 загиблу особу, з них 1 дитина та 60 травмовано, з них 3 дитини.

Підрозділами ДСНС на пожежах врятовано 137 осіб, з них 18 дітей.

Протягом доби зареєстровано 8 пожеж, з них 1 торфу. На пожежі виявлено 2 загиблі особи та 2 особи травмовано.

Коментарі

Позначки: , ,