У Львові жінка відкрила газові пальники в квартирі і погрожувала підірвати багатоповерхівку (ФОТО)

Новини 15 Лютого, 2019 108

Фото: "Винниківський вісник"

14 лютого на «гарячу лінію» Львова  надійшла тривожна звістка про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку на вулиці Кільцевій у місті Винники (територіально належить до Львівської міської ради) місцева мешканка погрожує підірвати будинок.

Про це повідомляє «Винниківський вісник».

Як зазначається у повідомленні, «близько 17.00 до будинку №9 на вулиці Кільцевій прибули правоохоронці, медики, пожежники, працівники газової служби й Винниківської міської ради. Працівники газової служби негайно припинили газопостачання у квартиру, мешканка якої погрожувала підірвати свою квартиру разом із іншими помешканнями. Після цього вони зайшли в її квартиру. З‘ясувалося, що жінка перебувала в неадекватному стані, тому її було негайно госпіталізовано. Погрожуючи вибухом газу, вона, зі слів рятувальників, дійсно відкрила пальники газової плитки в своєму помешканні, що становило небезпеку для неї, її рідних і мешканців усіх квартир будинку №9».

Фото: “Винниківський вісник”

Як повідомив начальник Личаківського відділу поліції міста Львова Роман Макогон, «жінка вживала алкогольні напої, а на «гарячу лінію» про її страшні погрози підірвати будинок повідомив її батько. Також на місце події оперативно прибули працівники 61-ДПРЧ на чолі з керівником частини Юрієм Доманським, що дислокована у Винниках. Спільними зусиллями їм вдалося відвернути біду».

 

Коментарі

Позначки: , , , ,