У Львові жінка-психолог спостерігала, як її син вбиває людей (ФОТО)

Новини 09 Листопада, 2019 813

Фото: ФБ/Євгенія Полікарпова

Реальна історія від львівської журналістки

Журналіст Євгенія Полікарпова на своїй сторінці у ФБ поділилася історією одного вбивства, яке сталося у Львові.

Як пише «Четверта студія», Євгенія Полікарпова описала трагедію, яка сталася у Львові три роки тому.

 

«Петро зовсім не схожий на соціопата та холоднокровного вбивцю. Але тим не менш, 8 листопада 2019 року цей тихий чоловік став “довічником”…

Ця історія трапилася у Львові три роки тому на вулиці Любінській, 27 лютого. Тоді Петру було 38 років, а його сусідці Людмилі того дня виповнилося 27.

Дівчина запросила на день народження рідну сестру та нареченого Івана. Обговорення майбутнього весілля уродинниці було у самому розпалі, як раптом у двері застукали. Це був Петро та його мама Лідія. Сусіди були обурені шумом, компанія попросила пробачення, і коли конфлікт був вже начеб-то вичерпаним, Петро зненацька витягнув ніж та кинувся спершу на Івана, а потім й на сестер. Бив він жінок у спини, поки вони намагалися затягнути скривавленого нареченого до квартири.

А що ж робила у цей момент матір Петра? Вона прискала у поранених сльозогінним газом… Так… Щоб не могли оборонятися.

Фінал історії жахливий: іменинниця Людмила та її коханий загинули у лікарні. Молодша сестра дивом вижила.

Психіатри визнали Петра соціопатом, але осудним. 8 листопада Залізничний суд оголосив йому довічне ув’язнення.

Цікавий факт, що матір Петра за фахом дитячий психолог, і багато років працювала з учнями однієї з львівських шкіл. Сусіди переконують, що її єдиний син ніколи не мав друзів, і навіть, не планував створювати свою сім’ю… Він був відданим лише матері, яку постійно супроводжував. Ось така історія маминого синочка…

До речі, судді наклали арешт на квартиру вбивці, аби він міг відшкодувати моральні збитки сім’ям своїх жертв, а його мама залишиться без даху над головою», – зазначається у дописі Євгенії Полікарпової.

Фото: ФБ/Євгенія Полікарпова

Коментарі

Позначки: ,