У Львові згорів ресторан неподалік виправної колонії, який власники оформили, як житловий будинок

Новини 27 Липня, 2018 1 162

Фото ілюстративне. Джерело: sudivstvo.info

У Львові сьогодні, 27 липня, вночі горів ресторан «Хутірець», який знаходиться на перехресті вул. Стрийська-Хуторівка (неподалік виправної колонії №48).

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook, кординатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, займання сталося 27 липня, близько 02.00, «на куті Стрийська – Хуторівка, горить ресторан “Хутірець” (вул. Боднарська, Львів). Швидше за все замкнуло проводку. На момент загорання в приміщенні знаходився охоронець і ще один працівник закладу. Зі слів поліції вони почули дим, почали шукати де горить, в той момент провалилась перегородка на стелі. Працівники живі, все в порядку. На 03:50, пожежу повністю ліквідовано».

Як повідомлялося, львівський ресторан «Хутірець» за документами виявився житлом.

Відео Facebook/Ігор Зінкевич

За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, 27 липня о 01:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в ресторані у м. Львові на вул. Боднарська, 4

Вогонь швидко поширився дерев’яними конструктивними елементами будівлі. Складність гасіння полягала у тому, що полум’я поширювалося міжпокрівельними пустотами. Рятувальникам довелося знімати металеве накриття даху аби ліквідувати горіння у пустотах. Пожежа спричинила щільне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби.

Пожежу ліквідовано о 02:41. Вогнем знищено мансардне приміщення на площі 100 кв.м та перекриття між першим поверхом та мансардою на площі 70 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 28 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини та причини загорання встановлюються. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

Відео ГУ ДСНС у Львівській області

Коментарі

Позначки: ,