У Львові збирають їжу для важкохворих дітей (ВІДЕО)

Новини 14 Листопада, 2019 286

Фото: БФ "Крила надії"

У місті Львові та області налічується близько 100 хворих дітей, які потребують спеціального харчування

У Львові відбудеться благодійний збір харчування для важкохворих дітей.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у Благодійному фонді «Крила надії», який виступає організатором акції.

Як зазначається, у місті Львові та області налічується близько 100 хворих дітей, які потребують спеціального харчування.  Це діти, які не можуть вживати звичайну їжу. Вони харчуються через зонд  або потребують їжі з додатковим вмістом калорій.

Однієї упаковки спеціальної каші чи суміші дитині вистачає на 1-3 дні. Щоб 100 важкохворих були забезпечені таким харчуванням на щодень необхідна сума в розмірі 300 000 грн щомісячно.

 

«Саме тому 15, 16 та 17 листопада у мережах супермаркетів “Арсен” та магазинах “Антошка” відбудеться благодійний збір. Усі охочі матимуть можливість придбати спеціальне харчування для дітей, які його потребують.  Взяти участь у акції дуже просто:

15, 16, 17 листопада  протягом робочих годин торгових точок завітати у супермаркет “Арсен” чи магазин “Антошка” у місті Львові;

Купити кашу, суміш чи висококалорійний йогурт та залишити їх у благодійному возику при вході», – зазначили організатори акції.

Олег Пилипчак потребує допомоги

Олег Пилипчак чекає на операцію уже 6 років. У 21-річного хлопця-сироти із маленького села – хронічна ниркова недостатність і він потребує пересадки нирки. Така операція коштує 65 тис. доларів і її, ймовірно, оплатить МОЗ. Та Олегу потрібно зібрати ще 20 тис. доларів на супутнє лікування після операції, яку проведуть у Білорусі.

Опубліковано Благодійний фонд «Крила надії» Понеділок, 11 березня 2019 р.

Відео БФ “Крила надії”/ Олег Пилипчак потребує допомоги

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,