У Львові збиратимуть підписи щодо покращення транспортного сполучення мікрорайону Знесіння та Підзамче

Новини 19 Квітня, 2019 85

У Львові у рамках фестивалю Zero Waste Fest 2019, який відбудеться завтра, 20 квітня, з 12:00-18:00 за адресою Старознесенська, 24, громадська організація «За якісний транспорт» збиратиме підписи щодо покращення транспортного сполучення мікрорайону Знесіння, Підзамче, а також інших актуальних транспортних питань.

Про це повідомляє прес-служба громадської організації.

Члени організації неодноразово звертались до міської ради Львова щодо покращення сполучення в цьому мікрорайоні, але на жаль, отримали відмову в заміні малих автобусів на великі комфортні автобуси на комунальному маршруті №20, йдеться у повідомленні.

В організації закликають мешканців не стояти осторонь і прийти на збір підписів заради покращення сполучення в мікрорайоні Знесіння, Підзамче.

Як зазначають в організації, це не остатня зустріч із громадою, наступні планують в мікрорайонах Рясне, Сихів ( Іскра, Трильовського, Скрипника), Тракт Глиняний, Личаківська, Пасічна, Новий Львів.

“Також запрошуємо волонтерів для збору підписів, звернень. Бажаючі можуть зголоситись, написавши на електронну скриньку: trafficua@yahoo.com, або зателефонувавши за номером:0673089781 до керівника громадської організації Пасічного Романа”, – йдеться у повідомленні.

В рамках фестивалю Zero Waste Fest 2019, який відбудеться завтра, 20 квітня, з 12:00-18:00 за адресою Старознесенська,…

Опубліковано За якісний транспорт Пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,