У Львові збудують духовний центр для паломників

Новини 13 Липня, 2018 122

Фото: "Духовна велич Львова"

У Львові на перехресті пр. В.Чорновола – вул. Варшавської,  з’явиться церква УГКЦ та реколекційно-духовний центр для паломників.

Як повідомляє релігійний інтернет-ресурс «Духовна велич Львова», на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Варшавської, на місці нинішньої дерев’яної церкви, планують побудувати церкву священномученика Миколая Чарнецького та реколекційно-духовний центр для паломників. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили 13 липня під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, замовниками будівництва виступає релігійна організація «Львівська провінція Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптористи) УГКЦ».

Відповідно до містобудівних умов, ділянка, площею 2,2 га, призначена для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій. Гранично допустима висота будівель становить 55,3 м до хреста церкви. Під час будівництва, висоту мають додатково погодити з Міжнародним аеропортом «Львів».

Фото: “Духовна велич Львова”

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,