У Львові завершився триденний “Всеукраїнський форум мудрої молоді”

Новини 12 Травня, 2019 305

Фото: ЛОДА

11 травня, на Львівщині завершився «Всеукраїнський форум мудрої молоді». Захід об’єднав майже три сотні молодих людей з усієї України.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Серед гостей форуму – заступник міністра молоді і спорту України Олександр Ярема та голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

“Ви завтра будете керувати цією країною, це ваша країна, ваша земля. Ніколи не зупиняйтесь і не лякайтесь труднощів. Все у цьому світі залежить виключно від нас”, – наголосив Олег Синютка.

Фото: ЛОДА

“Ви мудра молодь і дуже важливо розуміти, що в такому товаристві можна робити багато корисного в важливого для суспільства. Не втрачайте зв’язків, які ви напрацювали упродовж цих днів. Успіх можливий лише у команді. За три дні ви побачили і виклики, і можливості. Успіхів, натхнення і перемог”,- зазначив Олександр Ярема.

Вчора, у третій день форуму, учасники займались волонтерством – допомагали на сільськогосподарських підприємствах, фермах та в притулку для тварин.

Перший день форуму був присвячений панельним дискусіям про освіту, підприємництво, комунікації, державотворення. Другий – включав дебати, дизайн мислення, а також командні ігри, серед них: мотузковий парк, футбол, рафтинг, скелі, волейбол, корабель, що дасть змогу молоді розвинути навички роботи у команді та фізичні якості. День завершився спілкуванням біля ватри.

Організатори заходу – Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства та Львівська обласна держадміністрація.

Довідково: Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального виховання на основі цінностей. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та фонду Western NIS EnterpriseFund.

Коментарі

Позначки: , , , ,