У Львові затвердили зміни до бюджету міста

Новини 04 Квітня, 2019 32
У Львові затвердили зміни до бюджету міста

У Львові затвердили зміни до бюджету міста

Сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету Львова на 2019 рік». Про це інформує прес-служба ЛМР.

За відповідну ухвалу проголосував 43 депутати. Як доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики, запропоновані зміни підтримані на засіданні комісії фінансів і планування бюджету.

Так, відповідно до розпоряджень Львівської обласної державної адміністрації щодо міжбюджетних трансфертів для міському бюджету м. Львова збільшується обсяг субвенцій на суму 12550,2 тис. грн., у тому числі за рахунок субвенцій:

1) з державного бюджету на підтримку осіб з особливими освітніми потребами на суму 6969,1 тис. грн., у тому числі:

— для закладів дошкільної освіти — збільшується на 2378,2 тис. грн.;

— для закладів загальної середньої освіти — збільшується на 4590,9 тис. грн;

2) з обласного бюджету Львівської областіна суму 5581,1 тис. грн.:

на компенсацію вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку поранених учасників АТО (ООС) (у тому числі поранених бійців-добровольців АТО) та членів їх сімей, батьків, дружин і дітей загиблих та померлих учасників АТО (ООС), Героїв Небесної Сотні — 918,7 тис. грн:

на відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, на послуги зв’язку родинам Героїв Небесної Сотні — 22,9 тис. грн;

на придбання житла для учасників антитерористичної операції (ООС) на умовах співфінансування на 2019 рік — 1047,7 тис. грн.;

на виконання інвестиційних проектів — 3591,9 тис. грн., у тому числі на ремонтно-реставраційні роботи приміщень пам’ятки архітектури місцевого значення — колишніх келій костелу Казимира (на вул. Кривоноса, 1) — 750,0 тис. грн.; проведення електромереж кварталу індивідуальної забудови для учасників АТО в районі Кільцевої дороги м. Винники — 1 344,9 тис. грн. та будівництво водопроводу по вул. Шкільна в смт. Брюховичі Львівської області — 1 497,0 тис. грн.

Крім того, ухвалено здійснити перерозподіл субвенції з державного бюджету на допомоги сім’ям з дітьми в сумі 3500,3 тис. грн.

«Також, вчора, на засіданні комісії фінансів і планування бюджету, було запропоновано здійснити перерозподіл коштів у сумі 504 тис. грн з бюджету розвитку. А саме: зняти ці кошти, які були передбачені як внески до статутного фонду „МЦІТ“, і передати їх на оплату послуг за оренду приміщень реабілітаційно-оздоровчого центру „Світлиця“. Розпорядник коштів — управління освіти», — додав директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Коментарі

Позначки: , ,