У Львові затримали підозрюваного у вбивстві тату-майстрині, тернополянина з іклами

Новини 18 Квітня, 2019 192

Фото tp.npu.gov.ua

Тернопільські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві.

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки, оперативники управління карного розшуку затримали у Львові.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як зазначається, майже добу правоохоронці встановлювали місце перебування підозрюваного, ймовірно причетного до резонансного злочину у Тернополі.

«Його уже привезли до обласного центру, допитали та оголосили підозру. Найближчим часом буде вирішене питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Вранці, 16 квітня,  у власному помешканні на вулиці Леся Курбаса виявили понівечене тіло тернополянки. На її тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство», – повідомили у поліції.

Як раніше повідомляло видання “Тернополяни”, “Допоки тернопільські поліцейські розшукують 26-річного Андрія Горбатюка, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненні вбивства своєї 27-річної знайомої, з’явилась інформація про те, що його матір знала про злочин. Як повідомили журналістам сайту «Тернополяни» читачі, жінка зізналася правоохоронцям, що тієї ночі її син повернувся додому. За її словами, він повідомив, що вбив Тетяну Подвашецьку. Після цього взяв з дому декілька сотень доларів та, переодягнувшись, пішов з квартири. Мама розшукуваного розповіла, що він, начебто, попрямував у сторону Львова автобусом. Однак, є інформація про те, що підозрюваного бачили у Тернополі. Тим часом поліція проводить заходи щодо встановлення місцезнаходження тернополянина, який в ніч на 16 квітня у квартирі на вул. Л. Курбаса 9 вбив свою давню подругу кількома ударами ножа”, –  повідомляє видання “Тернополяни”.

Як повідомлялося раніше, власницю тату-салону Тетяну Подашевську виявили мертвою 16 квітня у власній квартирі. На тілі дівчини було кілька ножових поранень, а також сліди від укусів на шиї. Правоохоронці підозрюють у вбивстві товариша тату-майстрині Андрія Горбатюка. Хлопець має незвичну зовнішність, до якої приклала руку і вбита дівчина. У нього розрізаний навпіл язик, гострі ікла, змінена форма вух, зроблений татуаж очей. Колір білків змінювала саме Подашевська.

Коментарі

Позначки: , , ,