У Львові запрацював перший в Україні ветеран-хаб для жінок (ФОТО)

Новини 27 Вересня, 2019 1 346

У Львові відкрили перший в Україні хаб для ветеранів-жінок, фото: 4studio

У Львові офіційно запрацював перший в Україні хаб для ветеранів-жінок, який створили волонтери.

ReHub стане простором для фізичної та психологічної реабілітації ветеранок, де серед іншого жінки зможуть отримати консультацію щодо проблем зі здоров’ям.

“Жінка перемовчить. Переболить. Перетерпить. Перечекає. Саме для того, щоб не мовчала, не терпіла, не чекала і створено Ukrainian Women Veterans Health Initiative “Re:Hub”. Простір, куди б могла звернутися ЖІНКА, яка пройшла через горнило війни. Жінка, яка потребує будь-якої медичної, психологічної допомоги, просто поговорити. Поки що жіночий хаб прихистив наш друг Центр допомоги ветеранам АТО «Фенікс». Але ми дуже сподіваємося, що незадовго нам вдасться відшукати більше приміщення задля комфорту наших захисниць. Рівно ж як сподіваємося на участь у різних програмах, міжнародних проектах, які дозволять поставити ініціативу на ноги і на рейки хоча б мінімального задоволення фінансових необхідностей”, – сказала одна зі співорганізаторів події активістка та журналістка Ярина Капітан.

Жіночий ветеранський хаб розташований у Центрі реабілітації учасників АТО «Фенікс», що на території Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні на вул. Кульпарківській, 95, двері якого будуть відчинені з понеділка по п’ятницю.

Довідково: ReHub – це ініціатива з допомоги жінкам, які пройшли пекло війни. Це – простір для фізичної та психологічної реабілітації ветеранок. Це – спільнота об’єднаних спільною метою: здорові та щасливі жінки у мирній Україні.

Коментарі

Позначки: , , , , ,