У Львові з 1 лютого в електротранспорті запроваджують абонементні квитки з можливістю пересадок

Новини 29 Січня, 2019 101

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові з 1 лютого у трамваях та тролейбусах запроваджують електронні абонементні квитки з можливістю пересадок.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, відповідні рішення були ухвалені 25 січня на засіданні виконкому.

«З 1 лютого у міських трамваях та тролейбусах будуть запроваджені нові види абонементних квитків. Серед нововведень – квитки на півтори години, на день та на 90 днів. Півторагодинний та денний абонементи передбачатимуть можливість пересадок», – інформує міськрада.

Вартість півторагодинного електронного абонемента з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус» для проїзду в електротранспорті становитиме – 5,50 грн, денного – 15 грн, триденного – 40 грн, тримісячного – 420 грн.

За інформацією прес-служби, разом із новими видами квитків у місті запровадять також нові способи їх придбання, серед яких – SMS-оплата. Послуга передбачає купівлю квитка шляхом надсилання короткого повідомлення на короткий номер. Цю послугу планують ввести до 1 березня цього року.

«На першому етапі послуга SMS-оплати буде доступною лише абонентам мобільного оператора Vodafone, але невдовзі абоненти інших провідних українських операторів мобільного зв’язку теж матимуть можливість нею користуватись», – додали у міськраді.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,