У Львові з 1 квітня відновлять рух експресу з аеропорту до залізничного вокзалу

Новини 22 Березня, 2019 275

Ілюстрація: МА "Львів"

1 квітня у Львові знову почне курсувати автобусний експрес-маршрут сполученням аеропорт «Львів» – Головний залізничний вокзал.

Як повідомили у прес-службі аеропорту «Львів», рішення про його відновлено було прийнято на прохання керівництва МА «Львів» ім. Данила Галицького.

Рішення про його поновлення сьогодні, 22 березня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. Як йдеться у документі, його будуть виконувати на тих же у мовах, що й минулого року.

Експрес-автобус їздитиме за таким маршрутом: вул. Любінська (аеропорт) – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Народна – вул. Любінська – вул. Любінська (аеропорт).

На маршруті буде один низькопідлоговий автобус, що курсуватиме від аеропорту один раз в годину з 10.30 по 20.30. Проїзд коштуватиме 20 грн.

Нагадаємо, цей маршрут діяв минулого року від квітня протягом восьми місяців. В листопаді на період зимової навігації виконання рейсу було призупинено.

Нещодавно керівництво аеропорту «Львів» звернулося в ЛМР з проханням відновити цей маршрут з 1 квітня, коли починається літній період і суттєво зростає кількість рейсів.

Згідно з рішенням виконкому, цього року маршрут курсуватиме до 31 грудня.

Коментарі

Позначки: , , ,