У Львові вимагають від поліції покарати чоловіка, який викинув на вулицю цуценят (ВІДЕО)

Новини 21 Листопада, 2019 769

Фото: ФБ/Оксана Кошак

Тварини потребують прилаштування

У Львові чоловік привіз під ворота ЛКП «Лев» коробку з новонародженими цуценятами і залишив тварин на призволяще. Цуценят врятували, а небайдужі городяни звернулися до поліції і вимагають покарати чоловіка, який  викинув цуценят від своєї собаки.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомила у ФБ директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

«Прошу зробити відомими людей, які не знайшли кращого рішення для новонародженого приплоду своєї собаки, аніж залишити його в холод напризволяще під воротами ЛКП «Лев». Працівники вчасно помітили ці злочинні наміри і намагалися переконати чоловіків самостійно продовжувати пошук господарів для цуценят та стерилізувати їх маму. Відповідь здивувала: «Не залишили тут, то залишимо під іншими воротами». Нагадую, на ЛКП «Лев» цих малят очікувала б неминуча смерть від інфекцій.

Інформація по викинутим цуцикам. Їх четверо, усі дівчатка, клінічно здорові, віком 2-3 місяці, будуть середніми. Потрібно якнайшвидше прилаштувати у сім’ї. Вакциновані, від паразитів оброблені, по досягненні віку гарантую безкоштовну стерилізацію. Поїхали на перетримку, але і там їм перебувати небезпечно. Для прилаштування телефонуйте на номер 0685354545. Заяву в поліцію написано. Поліцейські відразу встановили власника авто і його буде притягнуто до відповідальності. Але розголос потрібен. Нам вкрай важливі покарання за такі злочини. Дуже прошу всіх хто бачитиме аналогічні злочини відразу фіксувати все на камеру і негайно телефонувати в поліцію. Зло має бути покараним»,- зазначила Оксана Кошак.

Продовження історії за цим посиланням: https://www.facebook.com/100011479301016/posts/980732022319432/Рубрика РАГУLIVE продовжується…Друзі, прошу зробити відомими людей, які не знайшли кращого рішення для новонародженого приплоду своєї собаки, аніж залишити його в холод напризволяще під воротами ЛКП «Лев». Працівники вчасно помітили ці злочинні наміри і намагалися переконати чоловіків самостійно продовжувати пошук господарів для цуценят та стерилізувати їх маму. Відповідь здивувала: «Не залишили тут, то залишимо під іншими воротами». Нагадую, на ЛКП «Лев» цих малят очікувала б неминуча смерть від інфекцій.У випадку виявлення схожої коробки із цуценятами, прошу звернутися на ЛКП «Лев» для оформлення звернення в поліцію та притягнення горе-господарів до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Все ж, я вірю, що люди зрозуміли помилку у своїх діях і дотримаються наших рекомендацій.

Опубліковано Оксаною Кошак Середа, 20 листопада 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,