У Львові внесено зміни в рух маршрутки №19

Новини 06 Серпня, 2019 79

Фото: АТП-1

Автобус буде курсувати через вулиці Антонича та Трильовського

Міський автобус No19 почав курсувати за оновленим маршрутом.

Про це повідомляють на офіційній сторінці громадської організації сторінці «За якісний транспорт» у соцмережі Фейсбук.

Відтепер, завдяки оновленому маршруту автобуса, мешканці вулиць Антонича та Трильовського, а також прилеглих до них вулиць отримають додаткове транспортне сполучення з іншими районами міста. За новим маршрутом, автобус курсуватиме від вулиці Антонича крізь вулицю Трильовського та проспект Червоної Калини до вулиці Сихівської, а далі здійснюватиме рух за звичним маршрутом.

Після проведення конкурсних процедур автобуси No19 курсуватимуть до ЖК «Пасічний» до вулиці Зеленої, Пасічної й Личаківської, а далі – звичним маршрутом.

Окрім автобуса No19, заплановані зміни до маршруту No4а. Для нього планують облаштувати нову кінцеву зупинку на ТЦ «Іскра». Раніше надходила інформація про продовження маршруту до вулиці Антонича, втім, через підвищену небезпеку маневру розгортання цю ідею було скасовано.

До вулиці Антоновича продовжать курсувати автобуси No32. Втім, для зручності пасажирів, будуть використовуватись автобуси великої місткості, які за попередньою інформацією, розпочнуть роботу з осені, – пише lv.oblast.online.

 

Коментарі

Позначки: ,