У Львові затримали чоловіка, який дроном проводив зйомку бойових машин на території військової частини

Новини 13 Липня, 2018 80

Фото ілюстративне. Джерело: kirovograd24.com

У Львові військовослужбовці затримали та передали правоохоронцям чоловіка, який проводив зйомку безпілотним літальним апаратом над територією військової частини, де знаходиться бойова техніка.

Як повідомили у прес-службі  80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних сил України, військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової солдат Микола Люлька під час несення служби у добовому наряді у парку бойових машин виявив, що над територією, яка охороняється, рухався безпілотний літальний апарат з відеокамерою. Солдат Микола Люлька негайно доповів про даний факт черговому парку. В подальшому завдяки прийнятим пошуково-розшуковим заходам резервною групою за межами військової частини було затримано громадянина, який керував безпілотним літальним апаратом.

Даного громадянина передано до правоохоронних органів для подальшого з’ясування обставин інциденту.

За сумлінне виконання обов’язків військової служби солдат Микола Люлька заохочений командиром 80 окремої десантно-штурмової бригади полковником Володимиром Швораком.

Фото: МО України

У Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України повідомили, що  розслідуванням за цим фактом займатиметься СБУ.

 

Коментарі

Позначки: , ,