У Львові відремонтують перехід через колії біля станції «Скнилів»

Новини 19 Жовтня, 2018 33

Фото: прес-центр Львівської залізниці

Обладнають новими засобами сигналізації

У Львові відремонтують  перехід через колії біля станції «Скнилів».

Як повідомили у прес-центрі Львівської залізниці, за дорученням виконавчого директора регіональної філії «Львівська залізниця» Володимира Крота колійники та будівельники розпочали ремонтні роботи на регульованому пішохідному переході через колії поблизу станції Скнилів, яким громадяни масово користуються, особливо у ранковий та вечірній час доби, для найкоротшого переходу між вул. Городоцькою та Курмановича у Львові.

Як зазначається у повідомленні, працівники Львівської дистанції колії вже виконали комплекс підготовчих колійних робіт та вклали два комплекти залізобетонного настилу. Будівельники завершують облаштування пандуса для зручного пересування осіб із обмеженими фізичними можливостями. Підходи до переходу планують встелити бруківкою. Для гарантування безпеки громадян зв’язківці обладнають перехід новими засобами звукової та світлової сигналізації, що завчасно попереджатиме пішоходів про наближення поїзда, а енергетики подбають про належне освітлення для безпечного переходу через колії у темну пору доби.

«Під час інспекції об’єкта керівник залізниці ознайомився з ходом робіт, дав доручення обладнати перехід тимчасовими засобами безпеки, зокрема поручнями для зручного переходу громадян, а також поставив завдання завершити весь комплекс робіт у першій декаді листопада», – інформують у відомстві.

Фото: прес-центр Львівської залізниці

Коментарі

Позначки: , , ,