У Львові відбудуться громадські слухання щодо недопущення підвищення вартості проїзду у маршрутках

Новини 25 Листопада, 2018 101

26 листопада у Львові відбудуться громадські слухання щодо недопущення підвищення вартості проїзду у маршрутках міста. Про це пише Укроп Львівщина.

Як йдеться у повідомленні, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич збирає жителів міста, вважаючи, що рішення про різке підвищення цін на проїзд не повинні прийматись без громадського обговорення.

Натомість управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради запропонувало жителям міста не обговорення, а оголосило консультацію з громадськістю. Це означає, що свої зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг м. Львова, або ж надсилати електронне звернення.

Депутат вважає, що таку форму обговорення не можна вважати повноцінним діалогом з людьми. «Потрібно дати можливість жителям міста прийти і відкрито висловити свою позицію в очі чиновникам, а не «консультуватись» з ними в онлайн-режимі, – заявляє Ігор Зінкевич. – Тому беру організацію громадських слухань на себе».

Реєстрація учасників о 17.30-18.30 год на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрацію або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території м.Львова.

Коментарі

Позначки: , , ,