У Львові відбудеться виставка світлин фотомитців Львівщини та Луганщини

Новини 07 Вересня, 2018 43

Фото ілюстративне. Джерело: 4studio.

Приурочена до Дня захисника Вітчизни

Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» спільно з Агенцією регіонального розвитку Луганської області проводить фотоконкурс «Наші Герої»  в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!».

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Як зазначається у повідомленні, впродовж місяця фотомитці Львівщини та Луганщини «мають надсилати свої фото -до 5 світлин, захисників України, урочистих заходів та акцій за участі військових, фото з фронту, східних рубежів, які б демонстрували силу та велич нашої армії та незламний дух наших Героїв».

Буде відібрано 25 кращих світлин, які, за згоди авторів, будуть представлені на фотовиставці в холі Львівської обласної ради,  а також у фойє Луганської ВЦА та приурочені до Дня захисника України, який відзначається щорічно 14 жовтня на Покрови.

Фотороботи також будуть поширені через фейсбук-сторінку, сайт обласної ради та ВЦА, де буде проведено голосування на відбір кращих 3 світлини, які отримають винагороду.

Голосування за кращі фото розпочнуться одразу після відкриття виставки, яка триватиме впродовж місяця, за цей час також будуть визначені переможці фотоконкурсу.

Коментарі

Позначки: , , , ,