У Львові біля «Ощадбанку» в салоні буса виявили труп чоловіка

Новини 13 Вересня, 2018 484

Фото: Facebook/Kristina Slusar

Поліція просить зголоситися можливих свідків

До поліції 13 вересня, близько 07.00, надійшло повідомлення від перехожих про те, що у салоні мікроавтобуса «Сітроен» на вул. Володимира Великого, 63 у Львові, знаходиться мертвий чоловік.

Як повідомила речник Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, на місці працює слідчо-оперативна група. Наразі встановлено, що мікроавтобус тривалий час стояв припаркованим, можливо, перебуває у несправному технічному стані.

У салоні мікроавтобуса знаходилося тіло 44-річного жителя Львова. Обставини смерті чоловіка – встановлюються.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Правоохоронці просять зголоситися тих, хто може володіти будь-якою інформацією, щодо даної події.

Як повідомляє  на сторінці “Варта 1” Володимир Садовий, «сьогодні, близько 07:00, в автомобілі перехожі помітили тіло чоловіка. Подія сталася по вул. Володимимра Великого, 63 поблизу “Ощадбанку”. У білому бусі “Сітроен С 25” на пасажирському сидінні сидів чоловік у якого  на голові була кров з ознаками побоїв. Чоловік був без ознак життя.  Загиблого опізнано –  місцевий, працював на ринку».

Відео: “Варта 1”

Фото: “Варта 1”

В іншому дописі, користувач соцмереж Kristina Slusar зазначає: «вулиця Володимира Великого. Біля ринку ‘Народний’. Мертва людина в бусі. Хтось, із влади міста, дуже вас прошу, зверніть увагу на цей район. Проїзд позаду Нового ЦУМу між ринком та будинками – це суцільна кримінальщина. Тут щоночі наркомани ходять табунами,  кричать, б’ються. Розборки щодо грошей, проституток. Люди, що мешкають неподалік, змушені все це слухати й бачити. В районі зовсім нема дерев. Зате гриль-бари й всякі попивушки на кожному кроці – по чотири на перехрестя. З дітьми неможливо зайти до під’їзду: одні розпивають спиртне, ще інші ходять в туалет прямо на стінки будинку. Алкоголіки сплять на кожній лавочці, інколи на капоті припаркованих автівок. Якось йшла з сином на стоянку, спита баба зняла штани й почала робити свою справу прямо на сходах – що я мала пояснити малій дитині…  До кого звернутись, щоб заборонили пивні заклади на кожному кроці?».

Фото: Facebook/Kristina Slusar

Коментарі

Позначки: , , ,