У Львові травмувалася пасажирка тролейбуса

Новини 09 Жовтня, 2018 84

Фото: Facebook/ Святослав Товстига

Жінка впала доганяючи тролейбус, який рушив з місця

У центрі Львова сьогодні, 9 жовтня, травмувалася жінка, яка вийшла з тролейбуса.

Як повідомила речник Нацполіції області Світлана Добровольська, попередньо встановлено, що  жінка вийшла з тролейбуса в салоні якого залишився візок з її дворічною онукою. Тролейбус рушив і жінка, намагаючись наздогнати його, впала на дорогу отримавши тілесні ушкодження.

«Жінку доставлено до лікарні, їй надають допомогу і встановлюють діагноз. Всі обставини пригоди – з‘ясовуються», – зазначила Добровольська.

Як повідомляє у Facebook активіст Святослав Товстига, посилаючись на свідків інциденту, «водій тролейбуса №12, у  не призначеному місці, на повороті вул. Січових Стрільців-Університетська, висаджував пасажирів. Не пересвідчившись, і не закривши двері почав рух до кінцевої зупинки, через це старша жінка і дитина травмувались (із слів свідка випали, хоч є інформація що їх затиснуло дверима) швидка на місці. Очікується поліція для оформлення ДТП».

Згодом, він уточнив, що «станом на 13:03 хв, водій висаджував пасажирів перед переходом, не пересвідчився, що всі вийшли і закрив двері, через це затиснуло коляску із дитиною, жінка біжучи за тролейбусом травмувала ногу, дитина не постраждала. Жінці яка травмувала ногу 56 років».

Коментарі

Позначки: , ,