У Львові транспортний колапс: на вулицях корки і ДТП (ФОТО)

Новини 24 Вересня, 2018 834

Фото: Варта-1/Ігор Зінкевич

У центрі та різних районах міста

У центрі Львова та в різних районах міста сьогодні, 24 вересня, від ранку спостерігаються великі корки, вже зафіксовано кілька дорожньо-транспортних пригод.

Як повідомляє на сторінці «Варта 1» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «24 вересня, о 08:30, ускладнений рух по Богдана Хмельницького в сторону центра міста. Біля Ford  на вул. Липинського маленьке ДТП. Корок по вул. Миколайчука від вул. Мазепи до вул. Лінкольна, причина – не працює світлофор на перехресті з вул. Лінкольна».

Фото: Варта-1/Ігор Зінкевич

Корки  вранці утруднюють рух транспорту і в центральній частині міста, відповідні світлини викладають користувачі соцмереж.

Ранковий “корок” на вул. Коперника у Львові. Фото: facebook/Олег Довганик

За інформацією користувачів соцмереж, в місті на кількох вулицях не працюють світлофори.

“Вул. Любінська – Садова не працюють світлофори. Вул. Миколайчука, від вул. Мазепи до вул. Лінкольна,  не працює світлофор на перехресті з вул. Лінкольна  На об’їзній біля “ТранСервісу” не працює світлофор.  Вул. Липинського – вул. Замарстинівська не працює світлофор”, – повідомляє Ігор Зінкевич.

Фото: Варта-1/Ігор Зінкевич

” На момент фото, від верху вул. Коперника до перехрестя я спускався трохи більше ніж 20 хвилин”, – повідомляє у соцмережах користувач Korpalo Oleh.

Фото: Варта-1/Korpalo Oleh

 

 

Коментарі

Позначки: , ,