У Львові стартував зимовий змагальний сезон з кінного спорту

Новини 25 Грудня, 2017 889

Упродовж трьох днів, з 21 по 23 грудня, вершники виборювали призи у виїздці та подоланні перешкод (конкур)

У Львові відбулися зимові змагання з кінного спорту «Відкритий чемпіонат ДЮСШ «Буревісник» до дня Святого Миколая». Про це повідомили у Федерації кінного спорту Львівської області.

Упродовж трьох днів, з 21 по 23 грудня, вершники виборювали призи у виїздці та подоланні перешкод (конкур).

Участь у змаганнях взяли спортивні пари з Львівської області, зокрема з ДЮСШ «Буревісник», КСК «Вікторія», КСК «Lemberg horse club», КСК «Horse house», КСК «Equi life», а також команда з Ужгорода.

Для найменших вершників було організоване костюмоване дійство – діти та їх коні у новорічних костюмах мали подолати маршрут перешкод.

Перше місце за найкращий костюм здобула Вікторія Маційовська (Львів), друге – Михайлина Бойчук з Ужгорода, третє – Катерина Вольська (Львів). Загалом у «Відкритому чемпіонаті ДЮСШ «Буревісник» до дня Святого Миколая» взяло участь понад 60 спортивних пар та були розіграні понад 20 комплектів медалей.

Усі переможці змагань отримали солодкі подарунки від св. Миколая. Спонсором змагань виступила Федерація кінного спорту Львівської області.

«Львівська кінна школа завжди славилася своїми вершниками та чимось новим. Приємно проводити змагання у найочікуваніше дитяче свято – День Святого Миколая. Костюмований конкур для найменших вершників, наших маленьких вихованців – це ініціатива наших спортсменів, тренерів, це ініціатива всіх, хто працює у ДЮСШ «Буревісник», у кінноспортивному клубі «Вікторія» та й загалом у Федерації кінного спорту Львівської області. Ми пишаємося нашими спортсменами, юними вершниками, які наполегливо працюють задля майбутніх перемог. Ми будемо проводити змагання і запрошуємо львів’ян вболівати за наших спортсменів і насолодитися нашими майбутніми кінними виступами», – розповів Віктор Доскіч, президент федерації кінного спорту Львівської області.

Коментарі