У Львові стартували обговорення забудови “Електрона”

Новини Субота Юля 21 Травня, 2018 188

Сьогодні, 21 травня, у приміщенні львівської школи №68 відбулась зустріч з головним архітектором проекту території ВАТ “Електрон” ( вул. Городоцька, 242), ДП ДІПМ “Містопроект”, Петром Крупою.

Із 10 травня 2018 року по 31 травня 2018 року тривають громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території ВАТ “Електрон” на вул. Городоцькій, 242 (зміна 1) у м. Львові.

Територія раніше розробленого ДПТ розташована у південно-західній частині м. Львова і охоплювала територію 4,0га. Зміни вносяться на площу орієнтовно — 0,9 га.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ “Містопроект”.

Ініціаторами даного проекту є місцеві підприємці, для яких згаданий клапоть землі – потенційно прибуткова зона.

“Згадані території у документації є записані як загального користування, саме тому необхідно внести відповідні зміни у документацію згідно з чинним законодавством України. Так як цей нюанс не дає можливості підрприємцям розпоряджатись територією, як би їм цього хотілось”, – сказав під час презентації головний архітектор проекту Петро Крупа.

Попри те, що слухання були громадськими, ажіотажу серед мешканців подія не викликала і мала швидше формальний характер.

У межах території,  на яку вносяться зміни, розташовані наступні складські приміщення:

  • ТзОВ “ГалЛеоБуд”;
  • ТзОВ “Хімфарб” (ПП Трішкін);
  • ПП “Фучило”;
  • ПП “Полякова”;
  • ТзОВ “Грейнпласт”;
  • ПП Запотоцький;
  • ПП Мончин.

У межі ділянки також входить колишня рампа з недіючою під`їздною колією. Частина ділянки забудована господарськими спорудами ТзОВ “Хімфарб”, ТзОВ “ТапЛеоБуд” та ПП “Фучило”.

Пропозиції щодо внесення змін можна подавати до 31 травня поточного року до відділу громадського партнерства управління “Секретаріат ради” Львівської міської ради через Центр надання адміністративних послуг м. Львова.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім`я та по батькові, місця проживання, особистим підписом та повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк. За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь.

 

Коментарі

Позначки: ,