У Львові шукають вибухівку у дев‘яти бізнес-центрах

Новини 30 Травня, 2018 84

Фото ілюстративне

У Львові анонім повідомив про закладення вибухівки у дев‘яти бізнес-центрах міста.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 30 травня, близько 10.40, до поліції надійшла інформація про замінування дев’ятьох бізнес-центрів у Львові, три з яких розташовані на вул. Науковій, два – на вул. Промисловій, інші – на вулицях Героїв УПА, Зеленій, Богдана Хмельницького та Тараса Шевченка.

На місця подій виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. З приміщень здійснюється евакуація людей, розпочато перевірку будівель та прилеглих територій.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  29 травня надійшло повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові  за адресами:   вул. Героїв УПА, 73, корпус 5 – бізнес-центр «Таурус» (Франківський район); вул. Промислова, 52 – бізнес-центр «Український капітал» (Шевченківський район);  вул. Богдана Хмельницького, 176 – бізнес-центр «Lemberg» (Личаківський район); вул. Наукова, 7А, 7Б, 7Д – бізнес-центр «Оптіма – Плаза»  (Франківський район);  вул. Шевченка, 111А – торгово-офісний центр «Легенда – Клас» (Залізничний район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

Обстеживши приміщення бізнес-центрів та прилеглі до них території, вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. З офісних будівель було евакуйовано близько 5 тис. осіб.

 

Коментарі

Позначки: , , ,