У Львові школяр розмалював власника «Буковелю»

Новини 21 Лютого, 2019 62

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові підліток пошкодив сітілайти із зображенням одного з кандидатів на посаду президента України. На матір неповнолітнього правопорушника складений адміністративний протокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 20 лютого близько 20.50 на вулиці Шота Руставелі у Львові екіпаж Управління патрульної поліції у Львівській області виявив хлопця, котрий розмальовував фарбою сітілайти із зображенням одного з кандидатів на посаду президента України.

Поліцейські доставили підлітка у Личаківський відділ поліції, де було встановлено його особу – ним виявився 15-річний львів’янин. Туди ж запросили і матір неповнолітнього, на яку було складено адміністративний протокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Як стало відомо, підліток пошкодив сітілайти кандидата у президенти Олександра Шевченка.

Довідка. Олександр Леонідович Шевченко — український підприємець, громадський діяч, політик, меценат. Автор ідеї, засновник та колишній директор гірськолижного курорту «Буковель». Народний депутат України 7-го та 8-го скликань. Кандидат у президенти України на виборах 2019 року.

Коментарі

Позначки: ,