У Львові розкажуть про підсумки акції протесту учасників бойових дій проти участі “клоунів” у президентській кампанії

Новини 12 Лютого, 2019 132

У Львові пікетували Зеленського, фото 4studio

У Львові відбудеться прес-конференція:«Підсумки акції протесту учасників бойових дій проти участі “клоунів” у президентській кампанії». Про це повідомили організатори.
Учасники:
Каменецький Максим – Українська спілка учасників АТО
Хаммер Тарас – Правий Сектор
Ільків Олег – ГО «Патріот»
Єдинак Михайло – Об’єднання Добровольців
Дерюгін Костянтин – Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО
Лейченков Сергій – Українська спілка учасників АТО
Прес-конференція відбудеться у вівторок, 12 лютого, початок об 11:00, Прес-центр інформаційної агенції «Гал-інфо» (площа А. Міцкевича 8, 5 поверх)
У п’ятницю, 8 лютого, під стінами Львівського цирку відбулась мирна акція протесту учасників бойових дій проти участі “клоунів” у президентській кампанії. Тоді представники декількох організації та спілок АТО заявили про свою позицію з приводу президентських перегонів в Україні, зокрема про висунення кандидатом у Президенти України Володимира Зеленського:
«В той час, коли ворог щодня атакує українські позиції і хлопці з різних куточків держави, часто за тисячі кілометрів від рідного дому, змушені проливати свою кров за її незалежність, олігархи зуміли перетворити ситуацію на фарс та політичний маскарад.
Ми бачимо як мільярдери намагаються просунути до влади своїх кишенькових кандидатів, у яких за плечима жодного політичного надбання, а лише обіцянки, зверхність до всього українського та часто найбільший досвід — участь в гумористичних програмах.
Вважаємо, що в період смертельної небезпеки, коли вибори можуть стати вирішальними для країни, це є нічим іншим, як намаганням розхитати човен і звести до абсурду увесь інститут президентства.
Розцінюємо це як плювок не лише в обличчя кожному з нас, а й мільйонам українців. Держава не цирк, а клоун не може бути Президентом».

“Однак, у зв’язку з резонансом, що викликали численні дописи у соціальних мережах та засобах масової інформації, учасники акції протесту збирають прес-конференцію, аби відповісти на запитання журналістів та не допустити подвійного трактування та маніпуляцій”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,