У Львові прокладають каналізацію до вулиць району Тракту Глинянського

Новини 02 Листопада, 2017 89

Ілюстративне фото

Загалом, на проведення каналізації у Личаківському районі місто виділило близько 9 мільйонів гривень.

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», до кінця осені триватимуть роботи по проекту каналізування вулиць вул. Тракт Глинянський, вул. Козацька, вул. Кошова, вул. Яричівська, вул. Ромаданівська. Загалом в межах проекту прокладують 1690 погонних метрів трубопроводів. Завдяки цьому 162 будинки, переважно приватної забудови, у Личаківському районі отримають можливість підключитися до мереж централізованого водовідведення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Аби підімкнутися до каналізації, треба звертатися до ЛМКП «Львівводоканал».

«Закликаємо мешканців вказаних вулиць звертатися у ЛМКП «Львівводоканал» за дозвільними документами для законного під’єднання до каналізації. На сьогодні технічні умови отримали 58 замовників. Це лише 35% від загальної кількості будинків. Водночас застерігаємо споживачів від самовільного приєднання до каналізаційних мереж. Адже такими діями можна створити передумови для погіршення загального стану водовідведення, що становить загрозу для суспільних інтересів у цілому», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

З переліком документів, необхідних для отримання технічних умов, можна ознайомитися на сайті ЛМКП «Львівводоканалу»  або отримати консультацію за телефоном Сервісного центру – 240-11-40.

Загалом, на реалізацію проекту каналізування у Личаківському районі місто виділило близько 9 мільйонів гривень.

Коментарі

Позначки: , ,