У Львові пройшло засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва

Новини 09 Листопада, 2018 49

Сьогодні, 9 листопада, відбулось засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській ОДА.

Про це пише прес-служба ЛОДА.

В межах наради розглянули питання стану реалізації розпорядження Кабінету Міністрів щодо застосування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення.

«Легальний бізнес повинен бути зацікавлений у процесі детінізації, адже реалізація цього розпорядження дозволить збільшити кількість працівників. Окрім того, всі розуміють, що сплачені податки спрямовують на розвиток інфраструктури, якою кожен із мешканців Львівщини щодня користується. Водночас, для держави позитиви детінізації полягає у збільшенні розміру сплачених податків, що дозволить грамотно розподілити соціальну допомогу тим, хто її потребує. Однак ми усі мусимо скоординувати зусилля у питанні унеможливлення корупційних ризиків», – наголосив під час засідання голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Під час зустрічі сторони зійшлися на думці у потребі скоординованої роботи усіх залучених до процесу структур та визначені пріоритетів на користь не накладення штрафних санкцій, а проведенні превентивних заходів.

Окрім того, підприємці висловили пропозицію щодо спільного напрацювання пропозицій до порядку надання субсидій.

Коментарі

Позначки: ,