У Львові проходить Український автомобільний форум

Новини 15 Листопада, 2018 22

Ілюстрація: autocentre.ua

У програмі – тематичні дослідження за участю провідних виробників запчастин, які працюють в Україні

15 листопада у Львові стартував другий щорічний Український Автомобільний Форум. Захід відбувається в партнерстві з “Укравтопромом” та за офіційної підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Дуже важливо, що саме на Львівщині відбувається така подія. Хочу вас запевнити, що політика регіонального влади орієнтовна на безпеку особистості та бізнесу. Наша принципова позиція – сприяти підприємницькій діяльності. Тому якщо ви стикаєтесь із незручностями – не робіть їх предметом підкилимних домовленостей, а робіть цю проблему загальновідомою, і ми допомагатимемо у її вирішенні. Сьогодні на Львівщині немає проблем із робочою силою, є проблеми з мотивацією фахівців. Ви можете отримати кваліфікованого працівника, але в нього повинен бути відповідний рівень оплати, плюс виробництво мусить залучати студентів до практики. Звичайно, здорова конкуренція має погоджувати великий сильний автомобільний кластер на Львівщині, який має стати потужним гравцем на ринку, поштовхом для руху вперед. Запевняю, влада на Львівщині є партнером для бізнесу і готова супроводжувати інвестиційні проекти», – наголосив під час відкриття форуму голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Фото: Львівська ОДА

Минулого року більше 120 топ-керівників автомобільної галузі з 10 країн світу зібрались у Львові на інтенсивний і продуктивний день дискусій і нетворкінгу на першому Форумі. Цього року організатори очікують ще більше відвідувачів.

Програма включатиме тематичні дослідження і дискусійні панелі за участю провідних виробників запчастин, які працюють в Україні.

 

Коментарі

Позначки: