У Львові правоохоронці викрили групу нелегальних мігрантів

Новини 05 Вересня, 2018 90

Ілюстративне фото

Попередньо встановлено, що троє іноземців незаконно потрапили на територію України з Росії

Групу нелегальних мігрантів, трьох громадян Народної Республіки Бангладеш, правоохоронці виявили 4 вересня у Львові. Як попередньо встановили поліцейські, іноземці у мікроавтобусі «Мерседес Спринтер» прямували з Києва на один з митних переходів, де планували перетнути кордон та потрапити на територію Євросоюзу. Двоє громадян України, уродженці Азербайджану доставили їх до Львова. Також встановлено, що на територію України група нелегально потрапила з Росії, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з конфіскацією транспортних засобів або інших засобів вчинення злочину, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такої.

Іноземців передали працівникам Державної міграційної служби України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Коментарі

Позначки: , ,