У Львові працівник знімальної групи французького серіалу зарізав перехожого (ФОТО)

Новини 05 Листопада, 2018 206

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Зйомки серіалу продовжаться без 35-річного киянина, якого взято під варту

У Львові обрали запобіжний захід зловмиснику, який під час зйомок фільму, до смерті поранив чоловіка.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як зазначається у повідомленні, «йдеться про інцидент, який стався 31 жовтня цього року, під час зйомок кінострічки у Львові».

«Близько 4:20, між працівником знімальної групи зі столиці та львівським перехожим виник словесний конфлікт, під час якого 35-річний киянин завдав 29-річному чоловіку ножове поранення. Внаслідок травми потерпілий помер на місці пригоди. На момент вчинення злочину підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомляє прокуратура області.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За вчинене підозрюваному  загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Львівська місцева прокуратура №1 клопотала у Галицькому районному суді м.Львова про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд погодився із позицією прокуратури.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.

Як повідомляла прес-служба Патрульної поліції у Львівській області, злочин стався 31 жовтня біля готелю на проспекті В.Чорновола.

«Миттєва реакція патрульних допомогла розкрити вбивство. Близько 05.00, до патрульних, які саме зупинили біля готелю на проспекті Чорновола автомобіль за порушення ПДР підійшла особа і повідомила, що перед головним входом у готель людині запхали ніж і можливо вбили. Негайно прибувши на місце події, виявили чоловіка, який лежав на тротуарі з ножем в грудях і важко дихав. Одразу викликали швидку, яка констатувала смерть потерпілого. На місці події були 5-ро осіб, в трьох з яких були на руках плями схожі на кров. Усіх затримали та викликали слідчих і підмогу. До приїзду слідчо-оперативної групи, патрульні переглянули камери спостереження і побачили як один з п’яти затриманих, якого вже встановили, наносить удар правою рукою потерпілому в ділянку грудної клітки. Особи усіх встановили і передали кримінальній поліції Галицького відділу поліції», – йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

Як відомо, інцидент стався біля центрального входу у готель «Львів» у Львові.

За отриманими даними, житель Києва, який підозрюється у вбивстві, проживав у готелі під час перебування у Львові.

Як повідомлялося, у Львові тривають зйомки французького серіалу «Аташе». Його створюють на замовлення франко-німецького телеканалу Association Relative à la Télévision Européenne (Arte).

У Львові знімають французький серіал “Аташе”. Фото: “Високий замок”

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,