У Львові породілля викинула немовля на смітник

Новини 05 Листопада, 2017 242

Страшна знахідка на смітнику під Львовом

Страшну знахідку виявили на сміттєвому майданчику біля одного з готелів, який знаходиться на об’їзній дорозі біля Львова

У Львові жінка народила в готелі дитину, іпісля пологів викинула її на смітник. Як повідомила УНІАН речник Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, до поліції надійшло повідомлення, що на сміттєвому майданчику біля одного з готелів, який знаходиться на об’їзній дорозі біля Львова, знайдено пакет з тілом дитини.

Правоохоронці, які прибули на місце, з‘ясували, що у пакеті – тіло новонародженого хлопчика. “Вжитими заходами поліцейськими встановлено, що цієї вночі в одному із номерів цього ж готелю 25-річна жителька Жовківського району Львівщини народила дитину, яку після пологів викинула. Жінка є матір‘ю двох дітей”, – зазначила Світлана Добровольська.

Усі обставини події, причини смерті немовляти, а також мотиви вчинку жінки з’ясовують. Призначено низку експертиз.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Фото: Відділ комунікації Національної поліції у Львівській області

Коментарі

Позначки: ,