У Львові померла Наталія Космолінська

Новини 15 Серпня, 2019 193
У Львові померла Наталія Космолінська

У Львові померла Наталія Космолінська

У Львові після тривалої боротьби з онкологією померла журналістка та мистецтвознавиця Наталія Космолінська. Про це на її сторінці у Фейсбук повідомила донька Марія Космолінська, пише ФСЛ.

На її лікування збирали 50 тисяч доларів. У неї були метастази у печінці. Вона померла близько 14:00. Про місце прощання та похорон мають повідомити згодом.

Нагадаємо, що торік Наталія Космолінська разом з Іриною Магдиш представили книжку про Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького «Гра в музей».

Наталя Космолінська

Наталія Космолінська — критикиня та історикиня мистецтва. Навчалася у Київській академії мистецтв і архітектури, на факультеті історії і теорії образотворчого мистецтва (1988-1994). Закінчила Київський інститут культури, бібліотечний факультет (1982-1986). Редакторка мистецької сторінки Інтернет-порталу «Zbruc». У минулому — заступниця директора з виставкової роботи Львівського Палацу Мистецтв, головна редакторка журналу «Real Home» (Львів) та редакторка мистецьких програм Львівського обласного радіо.

Коментарі

Позначки: