У Львові покажуть, як зберегти щастя

Новини 26 Лютого, 2018 113
26 березня на сцені театру ім. М. Заньковецької чергова прем’єра ― комедія хорватського драматурга Міро Гарвана «Чоловік моєї дружини».
Про це повідомили організатори.
Балканські пристрасті, море сміху і надзвичайне зіркове тріо – ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ, ДМИТРО  ЛАЛЄНКОВ, ОЛЕСЯ ЖУРАКІВСЬКА – у найгучнішій театральній прем’єрі року!
Весна, кохання і… любовний трикутник! Тільки уявіть: ви готуєте обід, прибираєте. І все це з особливим натхненням у зв’язку із приїздом вашої коханої. Аж раптом у двері дзвонить незнайомий чоловік, який видає себе за родича вашої другої половинки. Тільки от чомусь про його існування ви довідалися вперше… А незабаром з’ясовується, що цей незнайомець – ЧОЛОВІК ВАШОЇ ДРУЖИНИ!
За сюжетом, майже 5 років двоє чоловіків вважають своєю дружиною одну і ту саму жінку.
У сучасному світі, де панує рівноправ’я статей,  жінки стають лицарями, а чоловіки втрачають чоловічі риси, стають м’якими і жіночними. Ця п’єса ― не класичний трикутник: чоловік і дві нещасні жінки. У «Чоловікові моєї дружини» – одна жінка-мачо на двох абсолютно нещасних чоловіків. Кого вона вибере: інтелігента чи безкомпромісного шибайголову? Вибір непростий, а проте він таки є! За щастя треба боротися, іноді до останнього суперника!
Як зберегти чоловіче щастя – у глибокій комедії «Чоловік моєї дружини».
Комедія «Чоловік моєї дружини» – це чудовий спосіб забути про усі клопоти і спробувати дізнатися, де ж воно, сімейне щастя.
Режисер постановки – заслужений артист України Валерій Астахов.
Художній керівник – народний артист України Євгеній Паперний.
Продюсер – Олег Шпанчук.
Прем’єра ― у понеділок, 26 березня.
Вистава йтиме українською мовою!

Квитки онлайн тут: https://goo.gl/KdhnTN

 

Коментарі

Позначки: ,