У Львові пікетуватимуть підлеглих Садового

Новини 09 Грудня, 2018 123

У понеділок, 10 грудня, активісти з м. Пустомити та навколишніх сіл проведуть о 10.00 год. пікет управління транспорту Львівської міської ради щодо зміни руху автобусного маршруту № 141. Активісти вимагають перенести кінцеву зупинку згаданого рейсу з АС-3, що розташована у Львові на вул. Петлюри, 11, на попередню зупинку в районі приміського вокзалу, що на вулиці Городоцькій. Про це повідомляють дописувачі групи “Пустомити On-line” у Facebook, пише Цинічний Львів.

“Закликаємо усіх зацікавлених мешканців взяти участь в протесті. Досить писати пости сидячи на дивані – коли поїде “141” по новому маршруті. Візьміть активну участь у вирішенні питання. Будуть підключені ЗМІ. Нас має бути багато! Особливо просимо долучитись студентів. Просимо наперед відпрошуватись з роботи та планувати свій час”, – закликають активісти. 

Як зазначають дописувачі, з 7 листопада 2018 року, активні мешканці Пустомит, Громадської ради та Пустомитівської міської ради намагаються вирішити питання стосовно зміни схеми руху маршруту 141.

За їхніми словами, проведено безліч зустрічей, написано багато звернень, аби вирішення питання зрушилось з місця. Департамент Дорожнього Господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА затвердив нову схему руху, проте управління транспорту Львівською міської ради та перевізник “Фіакр” не погоджують зміни. 

Відомо, що з 2 вересня 2017 року кінцева зупинка автобусів пустомитівського напрямку у Львові була перенесена на АС-3 на вул. Петлюри, 11.

 

Як у Львові пікетували підлеглих Садового. Фото:ПУСТОМИТИ ON-LINE

Як у Львові пікетували підлеглих Садового. Фото: Пустомити On-line

Як у Львові пікетували підлеглих Садового. Фото: ПУСТОМИТИ ON-LINE

Як у Львові пікетували підлеглих Садового. Фото: Пустомити On-line

Коментарі

Позначки: , ,