У Львові під стінами ОДА громадськість вимагає відставки Віконського і збільшення видобутку вугілля у Червонограді (ФОТО)

Новини 01 Жовтня, 2019 276

Фото: 4studio

Рух вул. Винниченка перекрито

У Львові під стінами ОДА проходить акція протесту, учасники якої вимагають відставки начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського і збільшення видобутку вугілля у Червонограді.

Як передає кореспондент 4studio, на думку пікетувальників, додатковий видобуток вугілля на Львівщині дасть можливість створити 8 тисяч нових робочих місць.

Учасники акції вимагають, щоб до них вийшов голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин і сказав «чи створена робоча група, яку він обіцяв на сесії».

«Олександре, усі ми знаємо, що ти сидиш на третьому поверсі тому, щоб ми до тебе не піднімались було б добре якби ти спустився», – заявив керівник ГО «Рабів до раю не впускають» Іван Спринський.

Віконського за грати, – акція у Львові

Опубліковано 4studio Понеділок, 30 вересня 2019 р.

Виступив перший заступник голови ЛОДА Василь Лозинський, який сказав, що «офіційної відповіді МВС на звернення щодо звільнення Віконського немає».

Фото: 4studio

Як повідомляє кореспондент 4studio, учасники акції протесту на даний час вирушили до будівлі Головного управління Національної поліції у Львівській області  (площа Генерала Григоренка).

У центрі Львова активісти, які є учасниками акції,  біля міськради запалили фаєри і скандують «Віконського за грати!»

Учасники пікету йдуть під стіни Головного управління Нацполіціі Львівщини, де влаштують спеціальний перформанс

Опубліковано 4studio Понеділок, 30 вересня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,