У Львові під час пожежі врятували 74-річну жінку

Новини 24 Серпня, 2019 244
У Львові згоріла квартира у багатоповерхівці. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

22 серпня о 16:24 год на диспетчерський пункт служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Львів по вул. Личаківська 119 на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в квартирі.

На місце події негайно було відправлено пожежні відділення пожежних частин м. Львова, а саме 1-ої, 3-ої, та 29-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Також було відправлено Оперативно координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

По прибуттю, рятувальники спробували відчинити двері, котрі були зачинені, було прийнято рішення за допомогою бензоріза відчинити їх, паралельно за допомогою пожежної автомобільної драбини рятувальники потрапили в квартиру де палав вогонь. Під час розвідки пожежі було знайдено потерпілу жінку 1945 року народження, яку було винесено на свіже повітря та передано медикам з ознаками отруєння продуктами горіння в важкому стані, медики одразу госпіталізували жінку в Львівську обласну клінічну лікарню.

Пожежу вдалось локалізувати о 16:55 год та ліквідовано о 17:01 год. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв м.

До ліквідації займання залучено 21 рятувальник та 4 одиниці спецтехніки.

Причини займання встановлюють правоохоронці.

Коментарі

Позначки: , ,