У Львові під час пожежі врятували 7 людей (ВІДЕО)

Новини 14 Лютого, 2019 125
У Львові під час пожежі врятували 7 людей. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

У Львові під час пожежі врятували 7 людей. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

13 лютого о 18:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. В. Великого, 61. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла на першому поверсі та супроводжувалась значним задимленням, через що сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами горіння. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

Через щільне задимлення сходової клітки мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання, то ж рятувальниками окрім гасіння пожежі довелось ще проводити евакуацію людей на свіже повітря, так вогнеборцями врятовано із задимлених квартир 7 осіб, з них 1 дитина, та виведено 15 осіб.

Власник квартири, де виникла пожежа – чоловік 1955 року народження та його син – чоловік 1978 року народження, (які на момент пожежі перебували дома) в стані алкогольного сп’яніння госпіталізовані у Львівську обласну клінічну лікарню.

О 18:50 вогнеборці локалізували пожежу, та о 18:53 повністю ліквідували у складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку та оздоблення квартири на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Коментарі

Позначки: , , ,