У Львові під час ДТП постраждало троє працівників поліції (ФОТО)

Новини 07 Грудня, 2018 162

Фото: УПО у Львівській області

У Львові внаслідок ДТП постраждало троє працівників поліції.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 7 грудня  о 08:10 на вулиці Богданівській у Львові.

Працівники роти з фізичної безпеки Управління поліції охорони у Львівській області на службовому автомобілі Renault Logan, здійснюючи доставку до місця несення служби озброєного наряду, зіткнулись з автомобілем Volkswagen Caddy, водій якого, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та в’їхав у ліву частину поліцейського авто, який унаслідок цього зіткнувся із вантажним автомобілем ГАЗ-3307, що рухався праворуч.

Фото: УПО у Львівській області

Внаслідок ДТП поліцейські роти з фізичної безпеки УПО та водій автомобіля Volkswagen Caddy отримали тілесні ушкодження. На місце події прибули медики, які доставили поліцейських роти з фізичної безпеки УПО до лікарні швидкої медичної допомоги.

Як повідомили в Управлінні поліції охорони у Львівській області, внаслідок ДТП постраждало троє працівників поліції – водій службового автомобіля та двоє співробітників УПО.

 

Коментарі

Позначки: ,