У Львові п‘яний молодик на іномарці влаштував криваву ДТП (ВІДЕО)

Новини 24 Березня, 2019 135

Фото: НПУ

Внаслідок автозіткнення у Львові постраждало шестеро осіб, серед них – неповнолітня. Один з водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 березня близько 21.50 на вулиці Шевченка у Львові.

Як встановили поліцейські, сталося зіткнення двох транспортних засобів – «БМВ 530», яким керував 29-річний львів’янин, та «Фольксвагена» під керуванням 18-річного жителя Яворівського району.

Із тілесними ушкодженнями до лікарні доставили обох водіїв, а також чотирьох пасажирів автомобілів – 30-річного львів’янина, мешканок Львова віком 27 та 28 років, а також 17-річну жительку Яворівського району.

У водія «БМВ» медики діагностували алкогольне сп’яніння.

Фото: НПУ

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як зазначається, на автошляхах Львівщини минулої доби одна особа загинула та десять травмовано.

Загалом сталися 42 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 5 – з постраждалими.

«На автошляхах Львівщини 23 березня сталися 42 дорожньо-транспортні пригоди (27 – у Львові, 15 – в області), з яких 5 – з постраждалими. Внаслідок ДТП загинув велосипедист, тілесні ушкодження отримали 5 пасажирів, 3 водії, мотоцикліст та пішохід. За наслідками інших ДТП складено 37 адміністративних протоколів за ст.124 (порушення правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За повідомленням департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, ДТП сталася на нерегульованому перехресті по вул.Шевченка, 412.

“Сталося зіткнення двох автомобілів: “БМВ 530” під керуванням мешканця м. Львова 1989 року народження та автомобіля “Фольксваген Венто” під керуванням мешканця с. Домажир Яворівського району 2000 року народження. В результаті ДТП 6 осіб (з них одна дитина 2002 року народження) отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікувальних закладів м. Львова”, зазначається у повідомленні.

Фото: Ігор Зінкевич

23.03.2019 о 21:45Серйозна дтп по Вул. Шевченка 386 ( міст )Зіткнення двох авто лоб в лоб На місці є швидка – Авто досить потрощеніПерший світлофор відразу з‘їзд з моста

Опубліковано Igor Zinkevych Субота, 23 березня 2019 р.

Відео: Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: ,