У Львові обговорюють проблеми інноваційної освіти

Новини 09 Грудня, 2017 99

Фото: прес-служба ЛМР

Серед учасників форуму – понад 200 вчителів, директорів та методистів

У Львові у суботу, 9 грудня, розпочався Форум інноваційної освіти INED, який спільно організували Львівська міськрада, центр інноваційної освіти «Про.Світ» та «Простір освітніх ініціатив» Українського католицького університету, повідомила прес-служба ЛМР.

«Я думаю, що всі, хто тут сьогодні є, знають і роблять все для того, щоб освіта була ключовою в розвитку міста і країни. Компанії підвищують планку вимог, але підвищення цієї планки має бути ще зі школи. Сьогодні світ стає дуже швидким і освіта повинна задавати цей швидкий тон. Наше найважливіше завдання показати, що саме вчитель є ключовою людиною, яка творить візерунок міста. Вчитель творить тих людей, які творять місто», – зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на відкритті форуму.

Серед учасників форуму – понад 200 вчителів, директорів та методистів з різних куточків України. Учасники заходу ознайомлюються з новими дієвими інструментами щодо побудови продуктивної командної роботи в школі, ефективної взаємодії з батьками та громадою. Освітяни та професійні тренери розказуватимуть, як підвищити інтерес учнів до навчання за допомогою інформаційних технологій та освітніх технічних рішень.

З програму форуму можна ознайомитися тут.

Коментарі

Позначки: , ,