У Львові на території товарного парку залізниці постраждала жителька Франківщини та її приятель з міста Суми (ВІДЕО)

Новини 14 Грудня, 2018 72

Скриншорт відео ДСНС

 У Львові від ураження електрострумом постраждали двоє молодих людей: 20-річна жителька Івано-Франківської області та її ровесник – житель міста Суми.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  13 грудня о 14:05 год. на станції “Підзамче” у Львові, двоє осіб вилізли на цистерну яка знаходилася на 7 колії та були травмовані електричним струмом.

«Мешканка м. Івано-Франківськ 1998 року народження, діагноз: “ураження електричним струмом, правобічний геміпарез, опіки верхніх кінцівок” – госпіталізована до 8 лікарні м. Львова, мешканець м. Суми 1998 року народження, діагноз: “ураження вольтовою дугою, опіки обличчя”, – інформують у відомстві.

Як уточнили у ГУ ДСНС у Львівській області, подія сталася у Львові по вул. Механічна, залізничної станції Підзамче, на  колії товарного парку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області.

Як з’ясувалось на місці виклику, двоє людей перебуваючи на вагоні з резервуаром  отримали ураження електричним струмом. Хлопець самостійно спустився, а дівчину рятувальники за допомогою нош зняли з даху вагона та передали медикам.

Відео: ДСНС

Коментарі

Позначки: , , , , , ,