У Львові на хабарі попався посадовець Держгеокадастру

Новини 22 Січня, 2019 29

Фото: НПУ

У Львові сьогодні, 22 січня, під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 1 тис. дол. правоохоронці затримали керівника відділу ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Держгеокадастру України.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, посадовець державного підприємства вимагав кошти від громадянина за зміну цільового призначення земельної ділянки та виготовлення технічної документації, і був затриманий під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 700 доларів.

«За вирішення земельного питання керівник відділу ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Держгеокадастру вимагав від громадянина 1 тис. дол. неправомірної вигоди за зміну цільового призначення земельної ділянки та виготовлення технічної документації. Неправомірну вигоду керівник відділу отримував у кілька етапів. Сьогодні посадовця затримано під час одержання наступної частини неправомірної вигоди у розмірі 700 доларів за заниження суми нарахування сільськогосподарських втрат при зміні цільового призначення земельної ділянки», – зазначається у повідомленні.

Керівника відділу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудовим розслідуванням будуть перевірятися інші посадові особи установи, які також можуть бути причетні до вчинення даного злочину.

Коментарі

Позначки: , ,