У Львові на двох хлопчиків скоїли наїзд на пішохідному переході

Новини 14 Жовтня, 2018 138
У Львові "Мерседес" збив пішоходів. Фото: відкриті джерела.

У Львові "Мерседес" збив пішоходів. Фото: відкриті джерела.

Діти в реанімації

У Львові за минулу добу, 13 жовтня, від наїзду автомобілів постраждали двоє дітей.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 13 жовтня, близько 16.00, на вулиці Незалежності в селищі Брюховичі, водій автомобіля KIA Sportage, 51-річний житель Червонограда, скоїв наїзд на пішохода, 9-річного мешканця Яворівського району, після чого в’їхав в електроопору, котра від удару впала. Школяра госпіталізовано з діагнозом: «забій мозку, забійна рана голови».

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За отриманою інформацією,  водій іномарки скоїв наїзд на хлопчика на пішохідному переході. Дитину госпіталізовано у реанімаційне відділення.

Як повідомляють користувачі соцмереж на сторінці «Варта 1», постраждалий хлопчик навчається у спеціалізованій школі в Брюховичах, неподалік якої стався наїзд.

«В Брюховичах, біля 104 інтернату о 16:00 наїзд на дитину. Хлопчик в реанімації», – повідомляє користувач Yurii Stetsyk.

Як повідомляє Олександр Чижевський на сторінці «Варта 1», 13 жовтня «був збитий хлопчина на Науковій, на світлофорі біля магазину «Сільпо» на пішохідному переході десь біля 18.00».

У коментарях під дописом, свідки ДТП інформують, що автомобіль Skoda, яким було скоєно наїзд на дитину, має номерні знаки іноземної реєстрації. За кермом іномарки була жінка, автівка їхала на жовтий сигнал світлофора…

Також, у коментарі під даним дописом, Анна Очканова, яка ймовірно є матір‘ю постраждалого хлопчика,  пише, що «мій син в реанімації, стан важкий. Дуже постраждало обличчя. Прохання відгукнутися всіх, хто бачив ДТП».

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,